torstai 31. tammikuuta 2013

Kolmas antikristus - Mario Reading

Alkuperäisteos 2011 The Third Antichrist
Sivumäärä 634



Lyhyesti:

Nostradamus ennusti kolme antikristusta; Napoleonin, Hitlerin ja pahimman kaikista...
Moldovassa eräs mies, Dracul Lupei, uskottelee olevansa Toinen tuleminen ja kasvattaa valtaansa. Todellisuudessa hän tulee upottamaan maailman vereen ja tuleen... Corpus Maleficus on saanut hänen henkilöllisyytensä selville ja yrittää auttaa ja tukea tätä parhaansa mukaan. Samaan aikaan Adam Sabir kumppaneineen jatkaa pakoiluaan ja yrittää suojella Yolan syntymätöntä lasta. Lasta, joka todellisuudessa on toinen tuleminen ja joka on ainoa toivo pahaa vastaan... ?

"Hyviä uutisia. Meillä on paikka. Metsästysmaja. Parikymmentä minuuttia tietä ylöspäin. Siellä on tuli takassa. Ruokaa keittiössä. Kaikkea mitä tarvitsemme.En vitsaile!"

Mielipide:

Kolmas antikristus ei ollut mielestäni niin hyvä, kuin aiemmat osat. Tietystihän kaikki kääntyy aina parhain päin, mutta.. Jotenkin tarina jäi vaisuksi. Ei vain iskenyt ja uponnut. En osaa oikein eritellä, mikä oli vikana. Juonipaljastuksia! Sabirin melankolia Lamian menetyksen vuoksi ei uponnut, plääh. Saati sitten se, kuinka toinen tuleminen todella sai alkunsa.. Voi huoh..Paljastukset loppuvat! Nautin kyllä kirjan lukemisesta, ja luin sitä pitkiä aikoja kerrallaan. Mutta kuitenkin! Kirja vain jätti tällaisen jälkimaun :)
Tähtiä kaksi:
**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...