tiistai 31. elokuuta 2021

Elokuussa 2021 luetut:

Elokuu oli lukemisen osalta hiljainen kuukausi. 
Töiden aloitus oli mukavaa, mutta aika voimat vievää. Iltaisin tuli rentouduttua ennemmin tv:n kuin kirjojen parissa. Yksi syy vähäiselle lukemiselle on ollut myös se, ettei tällä hetkellä oikein ole kirjaa jonka ihan ehdottomasti haluaisin lukea. 
Elokuussa luin/kuuntelin siis vain 3 kirjaa. Kaikki olivat käännöskirjallisuutta, 2/3 naiskirjailijoiden ja 1/3 äänikirjoja. 
Äänikirjana olen ahkerasti kuunnellut Stephen Kingin Kuvun alla- kirjaa. Nopeutettunakin kirjan kesto on yli 20 tuntia, ja vaikka olenkin jo yli puolen välin, kuunneltavaa silti riittää. Olen tykännyt siitä kovasti :) 

Keskiarvo: 3,7

Tuho ja roihu - Leigh Bardugo 4/5
Vaarallinen suojelija - Tess Gerritsen 3/5
Jopa taivas on meidän - Paolo Giordano 4/5

Syyskuu?

Syyskuulle ei ole sen suurempia odotuksia. Kuuntelen Kuvun alla loppuun. Kirjastosta on tulossa Tess Gerritsenin uutuus Valitse minut. Nämä jos saisin luettua/kuunneltua, olisin ihan tyytyväinen. Muutamien muunkin uutuuskirjan ilmestymistä odotan innolla (Katinka Sarjanoja, Belinda Bauer ja Sarah J. Maas), ehkäpä sitten lukuinto palaa. 

Rentoa ja lukurikasta Syyskuuta kaikille 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse minut - Tess Gerritsen ja Gary Braver

 Englanninkielinen alkuteos Choose Me 2021 Otava 2021 Suomentanut Ilkka Rekiaro Sivumäärä 333 Kirjasto "Itsemurhan voi tehdä kymmenillä...