lauantai 30. marraskuuta 2013

Kadotettujen sielujen kaupunki - Cassandra Clare

Alkuperäisteos 2012 City of lost Souls
Sivumäärä 488Lyhyesti:

Viime osa päättyi siihen, että Jace katosi mystisesti pahan Sebastianin kanssa. Tässä osassa Clary vihdoin löytää Jacen, mutta saa huomata tämän olevan sidoksissa Sebastianiin - kaikin tavoin. Jace ei ole enää Jace, vaan tottelee Sebastiania ja palvelee pahuutta. Kaikki, mitä tapahtuu Sebastianille, tapahtuu myös Jacelle - joten kumpaakaan ei voi tappaa tapamatta myös toista.
Tämän ison ongelman lisäksi kirjassa on paljon ihmissuhdeongelmia - Simonin äiti pitää Simonia hirviönä, Magnuksella ja Alecilla on ongelmia, Maia ja Jordan yrittävät korjailla suhdettaan..

"Tässä ei ole kyse siitä. Simon veti syvään henkeä, mistä ei ollut apua, koska hnen verensä ei enää kuljettanut happea. Häntä heikotti hieman. "Et voi mennä herättämään Clarya, koska... koska hän ei ole täällä.."

Mielipide:

Hyvä jatko sarjalle, selkeä juoni ja eteneminen. Ongelmia riitti, mutta myös huumori oli kivasti mukana. Hahmot säilyivät omana itsenään ja sain niistä jotain uuttakin irti (edellisen osan kohdalla en saanut). Nyt sitten vain jännätään sarjan päätösosaa, millaisen huiman lopetuksen sarja saa :)
Tähtiä neljä:
****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...