tiistai 31. heinäkuuta 2012

Heinäkuussa luetut

Taas saan hävetä silmät päästäni lukemieni kirjojen vähyyden vuoksi.. Ja olen vieläpä ollut kesälomalla! Odotin heinäkuuta innolla; ihania aurinkoisia ilmoja ja hyvää lukemista. Toisinhan siinä kävi, nimittäin aurinkoisina päivinä useimmiten oli muuta tekemistä, eikä näitäkään päiviä kovin montaa täällä Pohjois-Pohjanmaalla edes ole ollut.
Niin, ja muina päivinä ei vain ole ollut sellaista hurjaa lukuintoa tai -fiilistä. Johtuneeko sitten loistavan kirjan puutteesta vaiko mistä? Mutta sehän on selvää, että kun kirja on todella hyvä, sen lukee hetkessä, eikä sitä malttaisi käsistään laskea. Mutta minunkin lukulistallani on ollut paljon sellaisia kirjoja, jotka olen kyllä halunnut lukea, mutta ne eivät ole olleet sellaista takuuvarmaa huippukamaa.

Henäkuussa luin siis hurjat kaksi kirjaa, joista 0/2 oli kotimaisia ja 1/2 naiskirjailijoiden teoksia.

Yksityispotilas - P.D James
Varjojen maa - Alyson Noel

En uskalla luvata elokuuksi huimaa parannusta, henkilökohtaisessa elämässäni on nyt semmoisia juttuja meneillään, että sekin syö lukuaikaani. Samaa tahtia, tai hieman paremmin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sielut kulkevat sateessa - Pasi Ilmari Jääskeläinen

Atena- kustannus Julkaisuvuosi 2013 Sivumäärä 550 Lyhyesti: "Sairaanhoitaja Judit Huusko havahtuu elämän rajallisuuteen,jättää mi...