tiistai 22. lokakuuta 2013

Requiem - Rakkaus palaa - Lauren Oliver

Alkuperäisteos 2013 Requiem
Sivumäärä 335Lyhyesti:

Lena ja Julian ovat löytäneet takaisin vastarintalaisten luo - sekä Alexin luo. Lena ja Alex ovat molemmat muuttuneet matkan aikana, samoin näyttävät muuttuneen Alexin tunteetkin. Lena siis tasapainoilee Alexin ja Julianin välillä.
Sota hallitusta vastaan jatkuu ja valvojat iskevät yhä syvemmälle Korpeen, jossa kapinalliset majailevat. Kapinalliset matkaavat eteenpäin mielessään vain yksi päämäärä - elä vapaana tai kuole.
Portlandissa Hana, Lenan entinen paras ystävä, on parannettu Deliriasta ja hän valmistautuu rakkaudettomaan liittoon nuoren pormestarin, Fredin, kanssa. Fred, joka vastustaa vahvasti kapinallisia ja jolla on synkkiä salaisuuksia.

"Alex ei ole palannut kun Korppi, Nasta, Julian ja minä palaamme turvataloon. Julian on vironnut ja väittänyt pystyvänsä kävelemään, mutta Nasta pitää siitä huolimatta kättään hänen olallaan. Julian hoippuu, ja hänestä valuu edelleen verta. Heti kun tulemme turvataloon, Karhu ja Metsästäjä pölisevät kiivaasti tapahtuneesta, kunnes mulkaisen heitä niin häijysti kuin osaan."

Mielipide:

Jatkoa kirjoille Delirium ja Pandemonium.
Viimeiseksi osaksi ei kovin tajuntaa räjäyttävä tai loistokas. Mitään uutta en hahmoista oppinut, he ehkä jopa vähän ärsyttivät minua (eritoten Lena ja hänen sokeutensa Alexin tunteille ja jahkailu kahden välillä). Kirja oli tappelua ja kulkemista. Ainoa mielenkiintoinen osa oli Hanan osuus.
Tähtiä kaksi:
**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...