perjantai 31. heinäkuuta 2020

Heinäkuun luetut:

Heinäkuu oli jälleen todella hyvä kirjakuukausi. Kirjoja tuli luettua 9 kappaletta. Kirjoista 2/9 oli äänikirjoja, 9/9 naiskirjailijoiden kirjoja ja 1/9 kotimaisia. 
Suosikkini oli Nadine Burke- Harrisin Syvälle ulottuvat juuret, mutta myös uusin Nälkäpeli sekä Pionin rakkaus olivat loistavia lukukokemuksia (ja kaikki vieläpä täysin erilaisia!). 
Elokuu?

Elokuussa olen vielä kaksi viikkoa lomalla, mutta sitten palailen töihin. Lukutahti siis varmasti hidastuu loppukuuta kohti, mutta jonossa on paljon hyviä kirjoja, joiden lukemista odotan innolla - jokainen liikenevä hetki kulukoon siis kirjojen parissa. 
Kirjana kesken on Lewis Carrolin Alicen seikkailut ihmemaassa sekä Ruth Waren Synkän metsän siimeksessä ja äänikirjana Minna Lindgrenin Ehtoolehdon tuho. 


1 kommentti:

  1. Minäkin luin yhdeksän kirjaa heinäkuussa. Noista lukemistasi kirjoista minulle ovat tuttuja Kate Morton, Agnes Martin-Lugand ja Paula Nivukoski. Mukavia elokuisia lukuhetkiä!

    VastaaPoista

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...