maanantai 30. marraskuuta 2020

Marraskuussa luetut:

Alkukuusta tuntui, etten ehdi lukea lainkaan ja että marraskuun kirjasaldo jäisi todella pieneksi. Loppujen lopuksi sain kuitenkin luettua/kuunneltua 7 kirjaa! Ihan hyvä ja aika sama lukutahti kuin aiempinakin kuukausina.
Näistä kirjoista 6/7 oli naiskirjailijoiden kirjoittamia, 1/7 kotimaisia ja 3/7 äänikirjoja. (Tuo 3 äänikirjaa kuussa on ollut aika vakio viime kuukausina). 
Marraskuun suosikki oli ehdottomasti Margaret Rogersonin Kirjojen tytär. 

Kirjojen keskiarvo oli 3,7. 

Karhuneito - Katinka Sarjanoja 3/5
Kirjojen tytär - Margaret Rogerson 5/5
Suon villi laulu - Delia Owens 4/5
Kolme yövuoroa jouluun on - Adam Kay 4/5
Auschwitzin sisaret - Roxane van Iperen 4/5
Terapeutti - Helen Flood 3/5
Suljettujen ovien takana - B. A. Paris 3/5

Mitenkähän joulukuu?

Äänikirjojen osuus voi pienentyä, koska olen ainakin joulun ja uudenvuoden välipäivät lomalla, eikä siis tule työmatkoilla kuunneltua kirjoja. Sen sijaan luettuja kirjoja tulee toivottavasti enemmän, vaikka joulutohinat voivatkin viedä aikaa kirjoilta :)
Lukupinossa on Matt Haigin Keskiyön kirjasto sekä Jennifer McMahonin Talvenlapset ja kuuntelussa Caroline Kepnesin Sinä (jota seuraan nyt myös netflixistä) :)
Tähän mennessä tätä vuotta luettuja kirjoja on ehtinyt kertyä hurjat 86!! Vuoden vaihtuessa toivottavasti 90 kirjaa on luettuna, sataan en ihan taida enää ehtiä. Siinäpä olisi tavoitetta vuodelle 2021 ;) 
Joulua ja uusia kirjoja innolla odotellen 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...