sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Tammikuu 2021


 Vuoden ensimmäinen kuukausi on sujunut leppoisissa tunnelmissa. Loman jälkeinen töihin paluu sujui kevyesti ja arki rullaa mukavasti. Kirjoja en ole ehtinyt kovin paljoa lukea ja lukuaika onkin sijoittunut iltoihin, kun lapset ovat menneet nukkumaan. Ja silloin silmät eivät pysy kovin pitkään auki :) 
Tammikuuhun on mahtunut hyviä kirjoja, mutta myös sellaisia, jotka eivät napanneet laisinkaan. Lukuajan vähyydestä johtuen minulla ei ole innostusta lukea kirjoja, jotka eivät heti herätä kiinnostusta ja vie mukanaan. 

Tammikuussa tuli siis luettua 5 kirjaa. Kirjoista 1 oli äänikirja, 4/5 naiskirjailijoiden kirjoittamia ja 4/5 kotimaisia. Kirjat olivat fantasia/dystopia painotteisia. Kirjojen keskiarvo oli tasan 3. 

Valkoinen kaupunki - Anni Nupponen 4/5
Ennen päivänlaskua ei voi - Johanna Sinisalo 3/5
Lupa - Sita Salminen 3/5
Enkelten verta - Johanna Sinisalo 1/5
Mitä enemmän verta - Stephen King 4/5

Helmikuu 2021:

Helmikuun lukupinossa on Gabriel Tallentin Minun ikioma kultani sekä Ruth Waren Lumimyrsky. Äänikirjana kesken on Jari Sinkkosen Onnellinen lapsi ja sen jälkeen (tätä olen odottanut) Jenny Colganin uusin Auringonsäteitä ja vuoroveden vaiheita. Pollyn tarina jatkuu <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...