keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vampyyripäiväkirjat 4: Pimeän piiri - L.J Smith

Alkuperäisteos 1991 The Vampire Diaries 4:The Dark Reunion
Sivumäärä 221Lyhyesti:

Elena on kuollut, Salvatoren vampyyriveljekset poissa ja kaupunki haluaisi palata normaaliin arkeen niin pian kuin mahdollista. Elenan ystävä Bonnie aavistelee, että kaupunkia tosin lähestyy jokin vieläkin kamalampi voima. Bonnie, Meredith ja Caroline joutuva kutsumaan Stefanin ja Damonin apuun, sillä tytöillä ei ole riittävästi voimia tämän pahan voittamiseen.

"Elenan muistokivi oli tietenkin uudella hautausmaalla, missä nurmikkoa hoidettiin yhä ja haudoilla oli kukkaseppeleitä. Kivi oli hyvin koruton melkein ankean näköinen, ja siinä oli vain lyhyt kaiverrus. Meredith kumartui laskemaan ruusukimppunsa sen eteen. Sitten hän laski hitaasti haudalle myös päähineensä punamustan tupsun. Näin hämärässä kumpikin väri näytti samalta, kuin kuivuneelta vereltä. Hän polvistui ja risti hiljaa kätensä. Ja jäi odottamaan..."

Mielipide:

Hmm.. Sanoisinko, että ei erityisen hyvä, muttei huonokaan. Elena oli poissa, mutta ei kuitenkaan. Mitpä sarja olisi ilman Elenaa? Saati sitten ilman vampyyrejä, joten pakkohan kaikkien olla tulla aina takaisin.. No, en oikein tiedä mitä tästä ajattelisin. Ei mitenkään erityisen mieleenpainuva tarina, ainoa hyvä juttu oli ihana Damon :) Tähtiä kaksi:
**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sielut kulkevat sateessa - Pasi Ilmari Jääskeläinen

Atena- kustannus Julkaisuvuosi 2013 Sivumäärä 550 Lyhyesti: "Sairaanhoitaja Judit Huusko havahtuu elämän rajallisuuteen,jättää mi...