sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Verta sakeampaa - Charlaine Harris

Englanninkielinen alkuperäisteos 2005 Dead as a doornail
Sivumäärä 341Lyhyesti omin sanoin:

Telepaattitarjoilija Sookie Stackhouse kaipaisi rauhallista elämää. Se ei kuitenkaan ole ihan helppoa, kun lähipiiriin kuuluu vampyyrejä, muodonmuuttajia ja ihmissusia. Jasonia, Sookien veljeä, on purrut ihmispuuma ja ensimmäinen muodonmuutos lähestyy. Sen Sookie kestää, mutta kun joku alkaa ampumaan kaksiluontoisia, Sookie alkaa tosissaan pelätä veljensä puolesta.
Kaikenlisäksi Alcide, ihmissusi, vetää Sookien mukaan ihmissusien laumanjohtajan valintatilaisuuteen, mikä ei ole ihan vaaratonta sekään.
Pakkaa sekoittavat vielä Taran ongelmat, sekä Ericin pakkomielle saada tietää, mitä tapahtui, kun hänen muistinsa oli loitsittu pois..

"Claudine seisoi vieressäni vasemmalla. Bill tuli oikealle puolelleni ja tarttui minua kädestä. Katselimme yhdessä, kuinka palokuntalaiset suuntasivat vesisuihkun sisään hajottamastaan ikkunasta. Talon takaa kantautuva särkyvän lasin helinä kertoi siitä, että he olivat rikkoneet myös keittiön pesualtaiden yläpuolella olevan ikkunan. Palokuntalaisten keskittyessä tulipalon sammuttamiseen, poliisit keskittyivät ruumiin tutkimiseen. 
"Minä tapoin hänet" vampyyri tunnusti tyynen rauhallisesti"

Mielipide:

Ihan kiva jatko-osa muille kirjoille. Ei hyvä, muttei huonokaan. Tasaisen varmaa kerrontaa ja jänniä tapahtumia. Vaikea yrittää kertoa mielipidettään kirjasta, joka ei oikeastaan saa aikaan vahvoja mielipiteitä :) Ihan luettava opus, mutta.. :D Tähtiä annan kolme:
***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...