lauantai 2. kesäkuuta 2012

Toukokuussa luetut:

Taas on yksi kuukausi hurahtanut ihan liian nopeasti. Itse asiassa minusta tuntuu, että vuosi 2012 on ylipäätänsä mennyt hirvittävän nopeasti! Nyt on jo kesä ja jos aika aikoo kulkea jatkossakin yhtä nopeasti, kohta on jo joulu ja vuosi 2013 :)
No, tässä kuitenkin tässä kuussa lukemani kirjat, joista 4/5 oli naiskirjailijoiden teoksia ja 0/5 kotimaisia:

Nälkäpeli - Suzanne Collins
Pyöreän pöydän ritarit - Thomas Malory
Hiljainen tyttö - Tess Gerritsen
Kaukaisin ranta - Ursula K. LeGuin
Sininen kuu - Alyson Noel

Ajattelin tähän samaan postata hieman kesäsuunnitelmiani :)
Ensi viikon keskiviikkona lähden ulkomaille, Rhodokselle palvomaan aurinkoa ja uimaan :) Tämä on muuten ensimmäinen kerta, kun käyn jossain kaukana. Helatorstain aikaan tuli käytyä risteilyllä Tukholmassa, mutta siinäpä minun ulkomaanmatkani sitten ovatkin.
Kesäkuun olen töissä (tuota lomamatkaa lukuunottamatta), mutta silloin on suht helppoa, kun tarhassakaan ei ole suunniteltua toimintaa. Lapset saavat leikkiä, lomailla ja ulkoilla mahdollisimman paljon :)
Ja heinäkuussa tarha onkin kiinni ja olen kesälomalla koko kuukauden! Suunnitelmissa olisi ainakin mökkeilyä sekä paaaljon jäätelöä :) Ja tietysti, hyviä kirjoja!

Mitäs kesäsuunnitelmia muilla on? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...