perjantai 12. heinäkuuta 2013

24.7 Lukumaraton

Blogistanian kesälukumaraton järjestetään kahtena keskiviikkona, 10.7. ja 24.7. Osallistua voi kuka tahansa. Tule Sinäkin mukaan!

Säännöt (joustavat sellaiset):

  • Kaikki 24 tunnin aikana luettu kirjallisuus lasketaan mukaan lukumaratoniin.
  • Aloittaa voi mihin kellonaikaan hyvänsä ko. päivänä ja lukea haluamansa määrän ja ajan siitä eteenpäin, kuitenkin 24 tunnin rajoissa. (Jos aloittaa vaikkapa klo 18.00 10.7., voi jatkaa klo 18.00 asti seuraavaan päivään eli 11.7.) Näin sovimme, koska maratoonareilla on hyvin erilaisia elämäntilanteita. Tankkaus-, lepo-, yms. tauot ovat sallittuja, mutta ne lasketaan mukaan suoritusaikaan.
  • Merkitään ylös luettu sivumäärä ja ilmoitetaan se julkisesti blogissa.
  • Lukea saa mitä tahansa, missä ja miten tahansa!
  • Lukumaratonista saa kirjoittaa blogiinsa etu- ja jälkikäteen ja mielellään myös maratonin aikana.
Kopioin tämän Kirsin kirjanurkasta ja ajattelin itse osallistua 24.7 pidettävään lukuaratoniin (koska missasin ykkösmaratonin...:D) Kirsin blogista löytyy myös lista osallistujista molempiin maratoneihin. 

Olen haaveillut tällaisesta maratonista jo jonkin aikaa ja vihdoin pääsen itsekkin mukaan. Kerron lähempänä kyseistä päivämäärää moneltako aloittelen, millaisia kirjoja aion lukea ja mikä on tavoitteeni. 

2 kommenttia:

  1. Hyvää maratonia! Varaa paljon hyviä kirjoja ja eväitä. Minä ainakin sanoisin, että kannattaa olla liikaa kuin liian vähän kirjoja, koska sitten on, mistä valita. Ennen maratonia ei oikein voi tietää, millaista luettavaa alkaakin tehdä mieli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä!
      Kirjastoreissuhan se on edessä ja omasta hyllystä löytyy myös pino lukemattomia kirjoja, joten kirjojen ei ainakaan pitäisi loppua kesken :)

      Poista

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...