perjantai 11. tammikuuta 2019

Pitkästä aikaa!

Hyvää Uutta Vuotta 2019 kaikille!
Viimeisimmästä kirjoituksesta on vierähtänyt aivan liian pitkä aika... Anteeksi siitä. Vuoden 2013 jälkeen on tapahtunut hurjan paljon kaikkea, minkä vuoksi lukeminen ja kirjoittaminen on jäänyt taka-alalle. Tässäpä siitä lyhyesti:
Muutimme siis vuonna 2013 yhteen poikaystäväni kanssa - joka muuten on nykyään aviomieheni, menimme naimisiin 2016 keväällä.
Meillä on kaksi ihanaa lasta, 2014 syntynyt tyttö ja 2016 syntynyt poika. Näiden mussukoiden hoitaminen onkin ollut se suurin syy, etten ole palannut blogiini aiemmin.
Olen ollut välillä kotona, välillä töissä. Vuoden 2018 syksy olikin työn puolesta hurjan raskas, jonka seurauksena jäin vielä hoitovapaalle kesäkuuhun saakka.

Vuoden 2019 tavoitteeni onkin yrittää selvittää mitä tulevaisuudelta haluan. Palaanko syksyllä lastenhoitajan töihin vai löydänkö itseni koulunpenkiltä oppimassa jotain uutta? Haaveilen kirjojen/kirjallisuuden liittyvän jollain tavalla tulevaisuuteeni, mutta suunta on vielä totaalisen hukassa.
Pääasia tällähetkellä on se, että olen löytänyt tieni takaisin kirjallisuuden pariin. Jos ei muuten, niin harrastelun pohjalta jatkan lukemista, arvioimista ja bloggaamista.
Jätä toki kommenttisi blogiini, käydään vuoroin vieraissa ja jaetaan mielipiteitä :)

- Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...