perjantai 30. huhtikuuta 2021

Huhtikuussa 2021 luetut:

 Huhtikuussa luin 8 kirjaa, mikä on melko hyvin viime kuukausiin verraten. Kirjat ovat olleet mukavan meneviä ja nopealukuisia. Aikaa lukemiselle ei kyllä ole tuntunut olevan sen enempää kuin ennenkään, mutta jotenkin näitä on nyt tullut luettua.
Kirjoista äänikirjoja oli 4/8, kotimaisia 1/8 ja naiskirjailijoiden kirjoittamia 3/8. Kirjat ovat olleet jännitys& fantasia painotteisia, mikä on minulle mieluista. Suosikiksi nousivat Multisillan Yksi teistä kuolee sekä Bardugon Varjo ja riipus. 

Keskiarvo kirjoille oli 4,1

Yksi teistä kuolee - Jenni Multisilta 5/5
Epäluonnolliset syyt - Richard Shepherd 4/5
Treblinkan viimeinen juutalainen - Chil Rajchman
Potilas - Sebastian Fitzek 4/5
Jahti - Lucy Foley 3/5
Walking Dead, tonen kirja - Robert Kirkman 4/5
Varjo ja riipus - Leigh Bardugo 5/5
Malorie - Josh Malerman 4/5

Toukokuu?
Toivottavasti tämä hyvä lukutahti jatkuu, olen niin nauttinut hyvistä kirjoista ja upeista tarinoista. Jos vain aikaa ja intoa riittää :)
Kirjana kesken on Shirley Jacksonin Linna on aina ollut kotimme (tykkäsin netflixin Haunting of Hill House sarjasta, joka pohjautuu Jacksonin samannimiseen kirjaan, mutta jota ei ole suomennettu. Joten muuta tuotantoa tutuksi :) ja äänikirjana Bardugon Saarto ja myrsky. Näitä nyt ainakin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...