torstai 1. huhtikuuta 2021

Maaliskuussa 2021 luetut:

 Maaliskuu meni todella nopeasti ja lisääntyvä lämpö ja auringonpaiste on lisännyt energiaa ja intoa kaikkea kohtaan. Lukuintokin on alkanut palautua, vaikka äänikirjojen osuus on edelleen ollut suurempi kuin fyysisten kirjojen.  Kirjoja jäi jälleen kesken (mm. Sarah Crossanin Kuunnousu. En tajunnut laisinkaan, miksi säeromaaneja on niin hehkutettu. Itse koin sen tönköksi.), ja muutenkin yritin valikoida oikeasti itseäni kiinnostavia teoksia. 
Kirjoja tuli luettua/kuunneltua yhteensä 6 kappaletta, joista äänikirjoja oli 4/6. Naiskirjailijoiden kirjoja oli kai 3/6 (en tiedä onko Edellisen asukkaan kirjailija J.P Delaney nainen vai mies, enkä äkkiseltään löytänyt tarkempaa tietoa tästä nimimerkin taakse kätkeytyvästä kirjailijasta). Kotimaisia oli vain 1/6. Suosikiksi nousi Jenni Multisillan Mitä tapahtui merenneidoille. Hyytävän hieno kirja!

Kirjojen keskiarvo oli tasan 4. 

Nainen hytissä 10 - Ruth Ware 4/5
Mitä tapahtui merenneidoille - Jenni Multisilta 5/5
Edellinen asukas - J.P Delaney 4/5
Pako helvetistä - Kohtalona Pohjois-Korea - Masaki Ishikawa 4/5
Odininlapsi - Siri Pettersen 3/5
The Walking Dead. ensimmäinen kirja - Robert Kirkman 4/5

Huhtikuu?
Kesken on Richard Shepherdin Epäluonnolliset syyt ja äänikirjana Jenni Multisillan esikoinen Yksi teistä kuolee. 
Odottelen myös innolla kesän ja syksyn kirjakatalogeja. Huomasin ainakin, että syksyllä on tulossa Katinka Sarjanojan kolmas kirja sekä Belinda Bauerin uutuus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...