sunnuntai 22. toukokuuta 2022

Miksi siili kiroilee?: tunnetaitokirja - Milla Paloniemi ja Jenni Sofia


 Atena kustannus 2022
Storytel äänikirja
Kesto 2h
Lukija Rosanna Kemppi 

"Jos pysähdyt tähän hetkeen, mitä tunnet juuri nyt? Se mitä tunnet, on täysin oikein, eikä sitä tarvitse hävetä tai tukahduttaa. Tunteesi ovat juuri sinulle totta, ja voit sallia ja kokea ne sellaisenaan. Olemme oppineet, että tunteita pitäisi painaa alas, vältellä, korjata, tukahduttaa tai muuttaa toisenlaisiksi. Sinulla on kuitenkin lupa tuntea!"

Pieni tunnetaitokirja Kiroilevan Siilin avustuksella. 
Kirjan on kirjoittanut mentaalivalmentaja Jenni Sofia ja kuvituksen tehnyt Milla Paloniemi. 
Kirjassa kerrotaan mm. mitä tunteet ovat, mistä ne tulevat ja mitä ne yrittävät meille viestittää. Kirja opastaa myös hyväksymään, tunnistamaan, kuvailemaan, sietämään ja ilmaisemaan tunteita. Kirjassa on paljon harjoituksia, joiden avulla voi käsitellä tunteitaan. Äänikirjana en tietenkään nähnyt Milla Paloniemen upeaa kuvitusta, mutta kävin katsomassa ne jälkikäteen e-kirjasta. Kiroileva Siili on kyllä ihana. 
Muutenkin kirja oli lyhyt, ytimekäs ja selkeä ja harjoitukset olivat hyödyllisiä. Tästä aiheesta saisi varmasti tehtyä hyvinkin pitkän kirjan, mutta tähän oli kiteytetty paljon olennaisia asioita. 
Hyödyllinen, helppo ja selkeä kirja. Suosittelen kuuntelemaan tai lukemaan :)

5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...