perjantai 8. heinäkuuta 2011

Alkuteksti!

Hei vaan kaikille!
Tämä on uuden blogini ensimmäinen kirjoitus. Kyseessä on siis kirjablogi, jota kirjoittelee parikymppinen lähihoitaja Oulun alueelta.
Tarkoituksenani on listata ja arvostella kirjoja, joita luen. Lisäksi haluan lisätä tietojani kirjailijoista, joten yritän ainakin kerran kuussa koota tietoa jostakin kirjailijasta ja esitellä hänet lukijoillenikin.

Olen pienestä asti pitänyt kirjoista ja lukemisesta ja olenkin lukenut jo monenmoisia kirjoja elämäni aikana. Kaksi vuotta vanhempi isoveljeni opetti minua lukemaan, ja osasinkin lukea jo jotenkuten ennen esikouluun menoa. Ala-asteen ensimmäisiltä luokilta asti minulla on ollut aina jokin kirja kesken. Kirjastossa sain käydä useamman kerran viikossa ja lainasinkin sieltä aina ison pinon vähänkään luettavilta kuulostavia kirjoja.
Nykyisin en ehdi lukea yhtä paljon kuin ennen, mutta iltaisin ennen nukkumaanmenoa on ihan pakko lukea ainakin se yksi luku.. ja ehkä vielä toinen ja kolmaskin... :) Mikään ei auta nukahtamaan paremmin, kuin rentoutuminen hyvän kirjan ääressä!

Toivottavasti viihdytte blogini parissa ja kommenttia saa aina jättää :)

Ystävällisin terveisin,

A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sielut kulkevat sateessa - Pasi Ilmari Jääskeläinen

Atena- kustannus Julkaisuvuosi 2013 Sivumäärä 550 Lyhyesti: "Sairaanhoitaja Judit Huusko havahtuu elämän rajallisuuteen,jättää mi...