perjantai 7. joulukuuta 2012

Langenneiden enkelten kaupunki - Cassandra Clare

Alkuperäisteos City of fallen angels
Sivumäärä 398Lyhyesti:

Clary on palannut New Yorkiin ja harjoittelee tullakseen hyväksi Varjometsästäjäksi. Lisäksi hän ja Jace  ovat nyt virallisesti yhdessä ja hyvin rakastuneita toisiinsa - kunnes Jace alkaa nähdä painajaisia ja vältellä Claryä. Lisäksi joku murhaa Piiriin kuuluneita Varjometsästäjiä, joku haluaa Simonille pahaa, eikä ihmissuhdesotkuilta vältytä.

Mielipide:

Tästä pääset sarjan muiden kirjojen arviointiin.
Eli, luulin että sarja jää kolmiosaiseksi, mutta nyt olenkin kuullut, että sarjasta tulee kuusiosainen. Enkä ole ollenkaan varma, onko se hyvä asia..
Langenneiden enkelten kaupunki oli vielä ihan ok, jännittäviä tapahtumia oli paljon ja ne tulivat nopeasti; pitkästymistä ei ainakaan tarvitse pelätä. Henkilöistä ei tosin saanut mitään uutta irti, sekä Claryn ja Jacen suhde vain junnaa paikallaan. Juuri kun kaikki näyttäisi olevan suht ok, jokin tulee ja iskee kapuloita rattaisiin. Ei mitenkään yllättävää.. Tämä kirja jätti tarinan auki, seuraavaa osaa kirjailijan on helppo lähteä jatkamaan - tosin myös lukijan on helppo lähteä arvuuttelemaan ja ehkä jopa tietämään, mitä on mahdollisesti tulossa.
Toivon todella, että tämä sarja ei läsähdä kasaan tulevan kahden osan vuoksi... Langenneiden enkelten kaupungille annan neljä tähteä:
****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...