perjantai 21. joulukuuta 2012

Nostradamuksen aikakirjat - Mario Reading

Alkuperäisteos 2009 The Nostaramus Prophecies
Sivumäärä 434Lyhyesti:

Nostradamus kirjoitti 1000 nelisäkeistä ennustusta maailman tapahtumista, mutta niistä 58 on ollut kateissa syistä, jotka ovat synnyttäneet pahaenteisiä arvailuja. Nyt niistä on saatu vihiä, ja niistä kiinnostuneita ovat useamman henkilöt.
Kaikki alkaa siitä, kun Babel Samana niminen mies kertoo kauppaavansa kadonneita säkeitä. Niistä kiinnostuu Adam Sabir niminen kirjailija, sekä Achor Bale niminen ex-muukalaislegioonalainen, joka ei epäröi tappaa hänen vastustajiaan.
Alkaa ajojahti halki Ranskan!

Mielipide:

Kirjaa minulle suositteli työtoverini, joka kertoi joutuneensa hyppimään raakojen murhien yli, pystymättä lukemaan niitä. No, minä en kai ole kovin empaattinen, tai sitten en vain osaa eläytyä niin vahvasti lukemaani, mutta nuo murhat eivät saaneet minua yökkimään tai kääntämään sivua. Eivät ne olleet sen kummempia, kuin monissa muissakaan kirjoissa.
Pidin kuitenkin kirjasta paljon. DaVinci- koodimainen, mutta omanlaisensa. Tykkäsin mustalaiskulttuurin kuvailemisesta, sekä kaikesta tiedosta, mikä liittyi Nostradamukseen tai tämän ennustuksiin.
Tämäntyylisiä kirjoja lisää, kiitos!
Saa myös suositella vastaavia!
Tähtiä neljä:
****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...