keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Maya-ennustus- Mario Reading

Alkuperäisteos 2010 The Mayan Codex
Sivumäärä 526Lyhyesti:

Adam Sabir on jälleen vauhdissa seuratessaan Nostradamuksen ennustuksia - ja tällä kertaa jäljet johtavat Meksikoon. Avukseen Sabir saa poliisista eläkkeelle jääneen Joris Calquen sekä De Balen perheestä irroittautuneen Lamian. Ja vastassaan heillä onkin sitten loput Corpus Maleficuksen jäsenistä.
Mutta kuka onkaan lopulta kenenkin puolella?

"Te tapoitte hänen poikansa. Yksin teillä on tieto, jota hän ja Corpus Maleficus etsivät. Uskokaa kun sanon, Sabir, että kreivitär ei anna minkään, ei kerta kaikkiaan minkään päästä oman väkensä ja teidän väliinne"

Mielipide:

Hmm.. Pidin kirjasta, ehdottomasti. Alku oli hidas, ehkä jopa tylsähkö, mutta kun kirja ehkä puolessa välissä alkoi päästä vauhtiin, se oli oikein hyvä. Mukana tarinassa oli ehkä joitakin asioita, jotka itse olisin jättänyt pois, tai edes tiivistänyt niitä, koska ne eivät mielestäni olleet kovin oleellisia juonen kannalta. Lisäksi kritisoin hieman kirjan romantiikkaa... Minulla ei ole mitään romantiikkaa vastaan, mutta tässä se oli jo naurettavaa...Älä lue eteenpäin, jos et halua tietää juonesta tarkemmin!!
Mutta Adamin ja Lamian romanssi oli hyvinkin odotettavissa, se vain oli toteutettu hyvin kömpelösti ja liian ylitsevuotavasti ja liioitellen. Ja lopun dramaattisuus minua ärsytti yli kaiken... "ei Lamia ollut petturi ja minä rakastan häntä" blaa blaa :D
Kyllä aion silti lukea sarjan kolmannen ja viimeisenkin osan, pienistä vioistaan huolimatta nämä kirjat ovat olleet jännittäviä, hyviä ja ajoittain jopa hauskoja. Tähtiä neljä:
****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sielut kulkevat sateessa - Pasi Ilmari Jääskeläinen

Atena- kustannus Julkaisuvuosi 2013 Sivumäärä 550 Lyhyesti: "Sairaanhoitaja Judit Huusko havahtuu elämän rajallisuuteen,jättää mi...