sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Maaliskuussa luetut:

Voi miten surkea lukukuukausi maaliskuu onkaan ollut!
Ehkä iltojen valostuminen on vienyt lukuintoani; enää ei ole pimeää ja kylmää, joten ei tee mieli käpertyä peittojen alle lukemaan. Nyt kun on valoisaa, tulee oltua enemmän ulkona ja puuhasteltua kaikkea muuta.
Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen siihen, että kevät ja kesä ovat kovaa vauhtia tulossa. Kyllä nuo pakkaset ja lumi alkoivatkin jo riittää!
Ja kunhan ilmat lämpenevät vielä hieman lisää, pääsen parvekkeelleni lukemaan :) Ostin nimittäin viikonlopun aikana sellaisen riippumattotuolin (riippumatto, jossa voi istua tai pötköttää) ja kunhan saan sen asennettua paikalleen, tulee siinä takuulla loikoiltua kirjan parissa :)
Ja nyt kun ensiviikonloppu on pidempi pääsiäisen takia, on silloinkin enemmän aikaa lueskella. Toivottavasti huhtikuusta tulee taas parempi kuukausi :)

Mutta, nyt maaliskuussa siis luin vain vaivaiset kaksi kirjaa, joista 1/2 oli naiskirjailijan ja 0/2 kotimaisia.

Lohturuokaa - Kate Jacobs
Vitsaus - Guillermo del Toro

Plus sitten yksi kesken jäänyt kirja, Meritta Koiviston Poissa. Yritin ilta illan jälkeen edetä tässä kirjassa, mutta kun jokainen sivu tökki, niin jätin suosiolla tämän kesken. Palaan siihen ehkä joskus toiste, kunhan tämän kaltainen kirjallisuus uppoaa paremmin. Uskon nimittäin, että kirja on oikeasti hyvä. Mutta nyt vain ei huvittanut lukea kotimaista dekkarikirjallisuutta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...