tiistai 1. toukokuuta 2012

Huhtikuussa luetut:

No niin, nyt oli taas hieman parempi kuukausi. Luin siis huhtikuussa kuusi kirjaa, joista 6/6 olivat naiskirjailijoiden kirjoittamia ja 1/5 kotimaisia.
Aika fantasiapitoista lukemista minulla on nyt ollut :)

Maameren velho - Ursula K. Le Guin
Atuanin holvihaudat - Ursula K. LeGuin
Viattomat - Torey Hayden
Saattaja - Mia Vänskä
Punaiset tulppaanit - Alyson Noel
Liekki - Sophie Jordan

Ulkona on muuten aivan tosi mahtava ilma! Uusi riippumatto/tuolini oikein kutsuu minua loikoilemaan ja lukemaan lisää hyviä kirjoja :) Tosin en ole viikonlopun aikaan ehtinyt käydä kirjastossa, joten on aika kaivaa kirjahyllystäni joku opus ja tarttua siihen. Hyllystäni tosin taitaa löytyä vain sellaisia teoksia, jotka olen jo kertaalleen lukenut, mutta en ole blogannut niitä.
Minä muuten tykkään toisinaan palata hyvien kirjojen pariin uudelleen. Mitenkäs muut? Luetteko koskaan samaa kirjaa uudelleen? Jos, ovatko ne mielestänne parantuneet vai huonontuneet? :)


2 kommenttia:

  1. Aiemmin luin kirjoja uudelleen mutta nyt blogiaikana tietoisuuteeni on tullut niin valtavasti uusia kiinnostavia kirjoja etten ole ehtinyt tarttua mihinkään vanhaan tuttuun. Ja sekös välillä harmittaa koska niin monia kuitenkin haluaisin lukea uudelleen - siksipä olenkin päättänyt omistaa kesällä yhden kuukauden uusintaluvuille! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva idea omistaa yksi kuukausi uusintaluvuille; ehkä voisin joskus pitää sellaisen itsekin, sillä hyllystäni löytyy muutamia todella hyviä kirjoja :)
    Ja sekin on totta, että kaikkien hyvien kirjablogien kautta löytyy niin paljon uutta ja hyvää luettavaa, että aika ei meinaa riittää niiden lukemiseen :)

    VastaaPoista

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...