perjantai 1. marraskuuta 2019

Lokakuussa 2019 luetut:

Lokakuu oli hyvä lukukuukausi, vihdoin ja viimein!
Luin siis 5 kirjaa, joista yksi oli kylläkin äänikirja. Kirjoista 2/5 oli naiskirjailijoiden kirjoja ja 2/5 kotimaisia.

Lokakuussa loppui myös Nannan kirjakimaran merikirjahaaste, johon sain luettua 4 kirjaa.
Pohjoinen lukuhaaste 19/25
Helmet 2019 lukuhaaste  35/50

Tässä lokakuun kirjat:

Kohta voi vähän kirpaista - Adam Kay 4/5  (äänikirja)
Teemestarin kirja - Emmi Itäranta 4/5
Kirjavaras - Markus Zusak 3/5
Korpinlaulu - Katinka Sarjanoja 3/5
Viesti mereltä - Nicholas Sparks 3/5

Keskiarvo kirjoille 3,4/5


Marraskuu?
Äänikirjat työmatkoilla sekä lenkillä lisäävät (toivottavasti) luettujen kirjojen määrää jatkossakin. Kuuntelussa tällä hetkellä Virpi Hämeen-Anttilan Tiergartenin teurastaja ja luettavana kirjana Tuomo Jäntin Talven hallava hevonen. Molemmilla saan kuitattua haastekohtia  :)
Aloitin myös äänikirjana Ville Viholaisen (instagramissa tunnettu koti_iska88official) Pätkäöiden sankarit, mutta ainakaan toistaiseksi se ei ole napannut. Äänikirjan lukijan ääni on tylsä ja kirjan alussa kerrotaan infopainotteisesti mm. vauvalle tarvittavista tavaroista, raskaudesta jne. Pidän tilistä kovasti, joten annan äänikirjalle vielä mahdollisuuden vaikkei se alusta asti olekaan vakuuttanut.

2 kommenttia:

  1. Noista kirjoista olen lukenut Kirjavarkaan, joka oli todella upea kirja. Virpi Hämeen-Anttilan Björk-dekkarit ovat suosikkejani. Hyvää pyhäinpäivää sinulle!

    VastaaPoista
  2. Olen puolessa välissä Tiergartenin teurastajaa ja se on kyllä ollut hyvä. Täytyy ehdottomasti lukea/kuunnella muutkin :) Hyvää pyhäinpäivää sinullekin! :)

    VastaaPoista

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...