sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Toukokuussa luetut:

Toukokuussa tuli palattua töihin kahdeksi viikoksi. Lukemiseen keskittyminen vaikeutui kummasti. Intoa olisi ollut, mutta en päässyt kirjoihin sisälle. Kirjaston avattua ovensa varausten hakemiseen, kirjapinot monipuolistuivat ja kasvoivat. Olisi niin paljon luettavaa!
Nyt kahden kuukauden kesäloma onneksi kutsuu, joten eiköhän lukuintoa ala taas löytyä. Aurinko houkuttelee ulos ja lapset viihtyvät omissa touhuissaan.

Toukokuun kirjoista 5/6 oli naiskirjailijoiden kirjoja, kotimaisia 1/6 ja äänikirjoja 1/6. 
Toukokuusa erikoista oli myös se, että jätin kirjoja kesken. Kuuntelin Lucinda Rileyn Myrskyn sisarta kolmasosan, mutta sitten luovutin. Ei, se ei vain edennyt eikä houkutellut kuuntelemaan. Liikaa jaarittelua. Toinen keskenjäänyt oli Gillian Flynnin Kiltti tyttö. Sen katsoin elokuvana ja pidin kovasti, mutta kirjasta en saanut otetta. Olen siis lukenut/kuunnellut enemmän kuin saldo näyttää, mutta en postaa keskenjääneitä. 

Toukokuun keskiarvo oli 3,7. 

Veitsi - Jo Nesbo 4/5
Pinnan alla - Viveca Sten 3/5
Kaviopolkka - Mari Timonen 3/5
Lucian - Isabel Abedi 5/5
Matkalla huomiseen - Barbara Dimmick 2/5
Mansikkavaras - Joanne Harris 5/5

Kesäkuu on siis lomailukuukausi. Mitään reissuja tai muuta ei ole suunnitteilla, joten kuvittelisin kirjoille olevan aikaa. Tällä hetkellä kesken on kirjana Anu Kuusenoksan Prinssi jolla ei ollut sydäntä ja äänikirjana Mats Strandbergin Hoivakoti. Molemmat ovat tähän saakka olleet hyviä, joten ne tuskin jäävät kesken. 

1 kommentti:

  1. Kivastihan sait kuitenkin luettua.
    Jäänpä odottelemaan kesälomasi lukemisia!

    VastaaPoista

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...