sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Helmikuu 2021:


 Helmikuussa voiton ovat vieneet äänikirjat. Niitä on ollut mukava kuunnella iltaisin, samalla kun olen tehnyt palapelejä. Kirjoja tuli luettua yhteensä 6, joista 4/6 oli äänikirjoja. 4/6 naiskirjailijoiden kirjoja ja 2/6 kotimaisia. Kirjojen aiheet ovat olleet (sattumalta) aika rankkoja, lukuun ottamatta Waren ja Colganin kirjoja. Ehkä ensi kuussa kevyemmin? 

Kirjojen keskiarvo oli 3,7. 

Minun ikioma kultani - Gabriel Tallent 4/5
Onnellinen lapsi - Jari Sinkkonen 4/5
Lumimyrsky - Ruth Ware 3/5
Auringon säteitä ja vuoroveden vaiheita - Jenny Colgan 4/5
Tyttö joka löytyi - Maike Wetzel 2/5
Eerika - Vera Miettinen 5/5

Helmikuussa yritin lukea Milja Kauniston Kalmantanssia, mutta jätin sen kesken. Kun tarina ei vain iske, niin se ei iske. Olen kyllä lukenut aiemmin Kauniston Synnintekijän, joka oli mielestäni ihan hyvä, mutta tämä jatko-osa ei lähtenyt käyntiin. 
Tällä hetkellä kesken on siis Sarah Crossanin säeromaani Kuunnousu sekä uudelleen luettavana Diane Setterfieldin Kolmastoista kertomus. Äänikirjana kuuntelen Ruth Waren Nainen hytissä 10. Sitten olisin lukenut/kuunnellut kaikki Waren suomennetut teokset. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heinäkuussa luetut:

 Heinäkuu on ollut myös ihana lomakuukausi ja akut on ladattu täyteen tulevaa työvuotta varten. Yläkertamme on valmis ja upea ja lapset naut...