lauantai 31. heinäkuuta 2021

Heinäkuussa luetut:

 Heinäkuu on ollut myös ihana lomakuukausi ja akut on ladattu täyteen tulevaa työvuotta varten. Yläkertamme on valmis ja upea ja lapset nauttivat omista huoneistaan. Alakertaan jää yksi huone "työhuoneeksi", joka sisältää sitten myös kirjat ja toivottavasti jonkinlaisen lukunurkkauksen minulle. Tämä siis vasta suunnittelun asteella. 
No, heinäkuussa tuli siis luettua/ kuunneltua 8 kirjaa. Olen jälleen äärimmäisen tyytyväinen kuukauden saldoon ja lukemiini kirjoihin ylipäätänsä. Kirjoista 2/8 oli äänikirjoja, 5/8 naiskirjailijoiden ja 3/8 kotimaisia. Ja sarjakuvia 3/8.  
Pidin todella monista kirjoista, mutta lemppareitani olivat tällä kertaa Anne Frank, Raikkaita tuulia ja lukemattomia kirjoja sekä Rautasusi. 

Keskiarvo: 3,9

Rautasusi - Siri Pettersen 4/5
Anne Frankin päiväkirja - Folman ja Polonsky 5/5
Sydämiä seireeneille - Briitta Hepo-oja 3/5
Salonkileijonan kärsimykset - Taina Parikka 3/5
The Walking Dead kuudes kirja - Robert Kirkman 4/5
The Walking Dead seitsemäs kirja - Robert Kirkman 4/5
Sielunhevonen - Sinimaaria Kangas 4/5
Raikkaita tuulia ja lukemattomia kirjoja - Jenny Colgan 4/5

No entäs Elokuu?

Työni alkavat siis heti elokuun alussa, joten lukutahti hidastuu taatusti. Äänikirjojen osuus puolestaan tulee nousemaan. 
Kirjana kesken on Leigh Bardugon Tuho ja Roihu. Aiemmat osat olen kuunnellut, mutta viimeisen osan luen fyysisenä kirjana. Katsotaan miten se toimii. Äänikirjana aloitan Tess Gerritsenin Vaarallinen suojelija. 
Odotan myös kirjastosta kovasti Paolo Giordanon uutuutta Jopa taivas on meidän. Näitä siis luvassa. 
Ihanaa elokuuta kaikille 💓

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse minut - Tess Gerritsen ja Gary Braver

 Englanninkielinen alkuteos Choose Me 2021 Otava 2021 Suomentanut Ilkka Rekiaro Sivumäärä 333 Kirjasto "Itsemurhan voi tehdä kymmenillä...