torstai 28. helmikuuta 2019

Helmikuussa 2019 luetut:

Helmikuu oli suoraan sanottuna loistava lukukuukausi. Luin enemmän kirjoja, kuin uskalsin edes haaveilla. Suurin osa kirjoista sopi joko Pohjoiseen lukuhaasteeseen, Helmet 2019 lukuhaasteeseen tai molempiin.

Luin yhteensä 8 kirjaa
Kirjoista 5/8 oli kotimaisia ja 5/8 naiskirjailijoiden kirjoittamia.

Itsevalaisevat - Marko Hautala 2/5
Ruususen uni - Stephen King 4/5
Yön kentät - Pirjo Hassinen 2/5
Onnen tunti - Anna-Leena Härkönen 4/5
Sano että olet minun - Elisabeth Norebäck 5/5
Majakanvartija - Camilla Läckberg 5/5
Herra Hakkaraisen tarinat - Mauri Kunnas 4/5
Jää - Ulla-Lena Lundberg  4/5

Keskiarvo arvosteluille oli 3,75/5.
Keskiarvo jäi huonommaksi kuin olin kuvitellut. Mutta kuukauteen mahtui niin mahtavia lukukokemuksia, kuin suuria pettymyksiäkin.

Maaliskuu...
Taisin saada lukuähkyn, sillä nyt viime päivinä on lukeminen meinannut tökkiä. Keskittyminen on sitä luokkaa, että parin sivun jälkeen pitää keskeyttää ja tehdä muuta. Täydellistä lukurauhaakaan ei ole oikein nyt ollut, lasten kanssa kotona ollessa riittää vilskettä :)
Mutta ei hätää, yritän silti pysyä n. 4-5 kirjan lukutahdissa, ja parin päivän sisään onkin odotettavissa positiivista arvostelua ikiaikaisesta suosikkikirjastani (joka oli pakko saada haasteisiin mukaan) :)

Taidan muuten unohtaa haasteet hetkeksi, luen sellaista mitä mieli tekee ja katson sitten sopivatko ne mihinkään kohtaan. Pari ehdottomasti sopivaa olisi jonossa, mutta ne eivät juuri nyt houkuta minua. Ehkä hieman myöhemmin :)

1 kommentti:

  1. Paljon olet ennättänyt lukemaan helmikuussa. Olen lukenut noista lukemistasi kirjoista kaksi, Herra Hakkaraisen ja Lundbergin Jään. Hyviä kirjoja molemmat.

    VastaaPoista

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...