sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

E.Aster Bunnymund and the warrior eggs at the Earth's core - William Joyce

Julkaisuvuosi 2012
Atheneum Books
Sivuja 251
The Guardians- sarja osa 2
Omasta hyllystä

"Since the battle of the Nightmare King had been won, the planet seemed to be relatively quiet. Katherine, North and Ombric had stayed in the Himalayas with the Lunar Lamas. They knew Pitch and his Nightmare Armies would strike again."

Lyhyesti:

Pitch on toistaiseksi häädetty piilosille ja elämä on rauhallista. North opettelee käyttämään uutta, taianomaista miekkaansa, Katherine on pelastanut suuren Lumihanhen munan ja sieltä kuoriutuneen poikasen ja keskittyy sen hoitamiseen yhdessä Yövalon kanssa. Ombric puolestaan matkustelee ajassa löytääkseen apua Pitchin lopulliseen tuhoamiseen.
Eräänä päivänä he saavat selville, että heidän kotiinsa Santoff Clausseniin on hyökätty. Kaikki elävä on muutettu pieniksi patsaiksi, Ombricin kirjasto on salaperäisesti kadonnut ja kylän lapset sekä Yövalo ovat joutuneet Pitchin vangeiksi.
North ystävineen epäilevät Pitchin paenneen maan ytimeen. North ja Katherine lähtevät Pääsiäissaarille etsimään salaperäistä, viisasta, jättimäistä jänistä, Bunnymundia, joka voisi johdattaa heidät perille maan ytimeen. Ombric jää kotiin palauttamaan patsaiksi muutetut eläimet ja ihmiset taas entiselleen.
North ja Katherine löytävät Bunnymundin, tutustuvat valtavaan maanalaiseen maailmaan ja taistelevat Pitchiä ja tämän armeijaa vastaan. Onnistuvatko he pelastamaan lapset ja voittamaan pimeyden?

"Katherine and North found themselves looking at an extremely tall rabbit. He stood completely upright, not crouched like a bunny. He was at least seven feet tall (with ears) and wore green egg-shaped glasses and thick green robe with egg-shaped buttons. Around his waist was a purple sash and waistcoat with egg-shaped pockets. He held a tall staff with an egg at its tip."

Mielipide:

Toinen englanninkielinen kirja selätetty. Huomaa, että silmät ja mieli alkavat tottua englantiin ja lukeminen sujui jo nopeammin.
Tämäkin oli kirjana oikein mukavaa luettavaa, leppoista ajanvietettä. Kirjassa tapahtuu koko ajan sopivasti jotain.
Kirjan henkilöt olivat jo kivasti tuttuja, osaan pääsi tutustumaan jo hieman enemmän. Kovin syvällisiä kirjan henkilöt eivät kuitenkaan mielestäni ole.
Mukava, nopeatempoinen, helppo kirja.
3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...