torstai 30. huhtikuuta 2020

Huhtikuussa luetut

Huhtikuu on ollut rauhallinen kotoilukuukausi ja kirjoja on tullut ahmittua urakalla. Jopa 11 kirjaa! Tämä on aika poikkeuksellisen suuri luku minulle, mutta olen äärimmäisen iloinen :)
Kirjojen lukemisen lisäksi on tullut ehdittyä paljon muutakin - lasten kanssa on tehty vaikka mitä, oma piha on laitettu kuntoon ja kodin kaapitkin tuli siivottua. Jotain hyvää siis koronassakin ;)

Lukemistani kirjoista 2/11 oli kotimaisia. 3/11 naiskirjailijoiden kirjoittamia. 3/11 äänikirjoja (ainakin aloitettu äänikirjoina). Ja 5/11 luettu englanniksi.

Keskiarvo kirjoille oli 3,45. 

Jack Frost The end Becomes the Beginning - William Joyce 4/5
Lasiruumiit - Erik Axl Sund 4/5


Toukokuu?

Toivon hartaasti kirjastojen avaavan ovensa toukokuun aikana. Omasta kirjahyllystä löytyy lähinnä lukemattomia dekkareita ja mieleni tekisi kovasti lukea jotain muuta.
Storytel on toki kätevä, mutta ei voita fyysistä kirjaa. Ja äänikirjojen kuuntelu on suht hidasta, kun kuuntelen vain lenkkeillessä tai autoillessa.
Kirjana on tällä hetkellä kesken Jo Nesbon Veitsi (joka on melko paksu, eikä ainakaan vielä ole imaissut minua mukaansa) sekä äänikirjana aloitin Lucinda Rileyn Myrskyn sisaren.
Odotan ilmojen lämpenemistä innolla, jotta pääsisin ulos lukemaan ♥

3 kommenttia:

  1. Onnittelut luettujen kirjojen määrästä!
    Jäänpä odottelemaan uusimman Nesbon kommenttejasi. Itse pidin siitä kovasti!

    VastaaPoista
  2. Hyvä määrä hyviä kirjoja, onnittelut siitä. Mukavaa vapun aikaa!

    VastaaPoista

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...