maanantai 6. huhtikuuta 2020

Viimeinen taistelu - Nora Roberts

Englanninkielinen alkuteos The Rise of Magicks 2020
Gummerus 2020
Suomentanut Lauri Sallamo ja Heidi Tihveräinen
Sivuja 442
Äänikirjan kesto 14h 19min
Äänikirja Storytel
Lukija Anna Saksman

"Yhdessä soturi Duncanin kanssa Fallon on jo pelastanut monia, mutta nyt hänen täytyy auttaa heitä toipumaan. Jotta Fallon voisi karkottaa pimeyden ja täyttää kohtalonsa – korjata mystisen suojakilven, joka taannoin suojeli heitä kaikkia – hän tarvitsee kuitenkin tuekseen armeijan. "

Lyhyesti:

Fallon Swift, Valittu, jatkaa taistoaan kamppailussa pahaa vastaan. Hän kasvattaa joukkojaan, suunnittelee sotia, vapauttaa vankeja ja johtaa muita valolla. Voittoja ei saavuteta ilman tappioita ja uhrauksia tehdään.
Fallonin ja Duncanin suhde kehittyy. Yhdessä he ovat vahvempia ja he valmistautuvat viimeiseen iskuun Petraa ja tämän mustaa lohikäärmettä vastaan. Voittaako valo lopulta pimeyden?


Mielipide:

Täytyy sanoa, että en yhtään muista kuinka kirja alkoi. Kuuntelen yleensä äänikirjoja työmatkallani, mutta nyt olen ollut kotona ja kuunteluun tuli tauko.
Ehkä ainoa, mikä kirjasta jäi mieleen oli jatkuva sotiminen ja sotien suunnittelu, nartuksi ja huoraksi haukkuminen sekä Fallonin ja Duncanin "joo, seksi kuulostaa hyvältä suunnitelmalta"- puheet.
Eli ei, tämä viimeinen osa ei oikein uponnut.
Edelleen Fallon joukkoineen onnistui kaikessa turhan helposti. Ainoa koskettava kohta oli Fallonin haltijaystävän kuolema, mutta sekin ohitettiin ja unohdettiin aika nopeasti.
Kirjassa tapahtui paljon, mutta ei oikein mennyt tunteisiin asti. Odotin jo kovasti kirjan loppua, sillä ei ollut oikein enää annettavaa minulle. Romantiikka ei uponnut.
Odotin paljon enemmän, sillä pidin edellisestä osasta paljon. Todellinen pettymys...
2/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...