sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Helmikuussa luetut:

Helmikuussa ehdin lukea ja kuunnella yhteensä 6 kirjaa.
2/6 oli äänikirjoja, 2/6 kotimaisia ja 6/6 naiskirjailijoiden kirjoittamia kirjoja. Naiskirjailijoiden määrä on muuten ihan sattumaa (kuten tammikuussakin). En suunnittele lukemisiani kovin pitkästi eteenpäin, vaan luen ja lainailen kirjastosta fiiliksen ja tarjonnan mukaan ne houkuttelevimmat teokset. Myös arvostelukappaleet kiilaavat ohi muista lukusuunnitelmista.

Kirjojen keskiarvo oli 3,7

Paimentyttö - Enni Mustonen 3/5
Toinen koitos - Nora Roberts 4/5
Kadonneiden tavaroiden vartija - Ruth Hogan 4/5
Paperilla toinen - Emmi- Liia Sjöholm 4/5
Cilkan tarina - Heather Morris 4/5
Kemisti - Stephenie Meyer 3/5

Helmikuu yllätti positiivisesti lukuajan löytymisellä ja toivon samaa maaliskuulta.
Maaliskuu alkaa minulla (ja lapsilla) hiihtolomalla, joten lukutavoitteet ovat sen osalta korkealla. Muutenkaan maaliskuussa ei ole mitään ihmeempiä, minkä pitäisi vaikuttaa lukemiseen.
Äänikirjana on kesken Ruth Waren Lukitut ovet ja kirjastoreissu ratkaisee seuraavan luettavan kirjan :)

Olen muuten blogannut pääasiassa vain omista lukemisistani, mutta luen myös lapsilleni hyvin paljon (sekä töissäni päiväkodissa tulee luettua/soitettua päivälevolla lapsille kirjoja). Kiinnostaako lastenkirjapostaukset vai pitäydynkö aikuisten kirjoissa? Jokaista lukemaani lastenkirjaa en mitenkään voisi erikseen arvioida, mutta joku koontipostaus kerran viikossa/pari kertaa kuussa? Olisiko hyödyllistä vai turhaa? :)

1 kommentti:

  1. Hyviä kirjoja olet lukenut. Minä olen lukenut noista kirjoista Ruth Hoganin ja Heather Morrisin. Hyviä kirjoja molemmat, eri tavalla. Mukavaa alkavaa maaliskuuta.

    VastaaPoista

Kolmen kuukauden katsaus

 Koontipostaus huhti-, touko- ja kesäkuulta.  Bloggaaminen on ollut tauolla perheen sairaustapauksen vuoksi. Instagramiin olen päivittänyt ...